I am raising funds for Give-A-Child-A-Family
25%
50%
75%
Kevin Imthornhas raised
€1,600
of €1,500 target
of target raised
Fundraising ended on
03 December 2023
Spread the word and share this project
My Story
Hallo allemaal,

Als eerst zal ik mezelf even voor stellen. Ik ben Kevin Imthorn en ben getrouwd met Linda Imthorn. Samen hebben wij 4 kinderen, Robin 21 jaar, Rose Anne 15 jaar, Sophie 12 jaar en Mees 6 jaar. Wij wonen met zijn zessen in Katwijk aan zee. Sinds de geboorte van Mees hebben wij als gezin veel meegemaakt. Een ieder van ons gezin heeft zijn problemen gehad en mede daardoor hebben wij Jezus ontmoet in ons leven. Wij zijn erg dankbaar dat Zijn genade genoeg is en zodoende is sindsdien een last van ons afgevallen en mogen wij ervaren als we Hem volgen Hij ons rust geeft.

Hierdoor is Linda begonnen met sporten en ben ik eigenlijk door haar ook begonnen. Wij hebben nu een gezamenlijk hobby wat ons dichterbij elkaar brengt. Wij hebben al meerdere malen een marathon gelopen en andere uitdagingen zijn we aangegaan. 

Nu wilde ik heel graag voor iets of iemand wat betekenen omdat wij toch aardig wat tijd in hardlopen steken. Wij gaan dan ook 3 december de marathon van Valencia lopen. Eigenlijk wilde ik deze lopen in dezelfde tijd als afgelopen april en vooral plezier maken. 
Wij komen in de gemeente de Ark in Noordwijk en een tante van Linda kwam naar ons toe of wij niet interesse iets te doen voor Give A Child A Family. Hoe gaaf is het dan om met mijn hobby en toch als uitdaging en om geld op te halen voor hun iets te kunnen betekenen. De uitdaging is dan dat ik ga trainen om de marathon van Valencia sneller te lopen dan in april de marathon van Rotterdam. 

Mijn PR voor de marathon staat nu dan op 2uur: 55minuten en 40seconden. Ik ben er nu al volop mee bezig en voor dit alles krijg ik dan ook een schema waar diverse wedstrijden bij horen. 

Mijn vraag is dan ook aan jullie of jullie mij kunnen sponsoren voor Give A Child A Family en mij hierdoor ook kunnen aanmoedigen en bemoedigen om alles voor dit er uit te halen.

Waarom Give A Child A Family omdat iedereen een familie nodig heeft en er kinderen opgevangen moeten worden als zij geen ouders meer hebben of kwijt zijn geraakt. En eigenlijk zijn wij allemaal familie van elkaar.

Aankomende zondag 3 september heb ik mijn eerste loop staan waar ik mijn 10km afstand wil gaan verbeteren in Rotterdam het evenement heeft Big10. Vanaf dan zal ik ook iedere keer een verslagje schrijven van mijn wedstrijdjes.
In september doe ik ook mee aan het oranjescircuit. Dit zijn loopjes tussen de 5 a 8km.
15 oktober zal ik meedoen aan de halve marathon van Amsterdam dit zal een goed indicatie zijn voor de marathon van Valencia.

Ik wil jullie allemaal alvast heel erg bedanken als jullie mij willen steunen.

Groetjes Kevin

(Alle opbrengsten gaan direct naar Give a Child a Family).
Gallery

Benefiting Charities

Give-A-Child-A-Family

Give-A-Child-A-Family

Learn more
Kevin Imthorn
By Kevin Imthorn
Benefiting
Give-A-Child-A-Family